Symposium 5 juli: Big Science with Small Companies

ATTENTIE deelnemers: wegens grote belangstelling wijken we met het symposium en de receptie uit naar het Marinus Ruppertgebouw. Geregistreerden worden per mail op de hoogte gesteld.

Als midden- of kleinbedrijf samen met instituten werken aan wetenschap, hoe gaat dat? Wat zijn de ervaringen en waar liggen de kansen voor samenwerking? SRON Netherlands Institute for Space Research nodigt high tech bedrijven graag uit voor het symposium Big Science with Small Companies op 5 juli 2017 in Utrecht. Interessante sprekers belichten mogelijkheden en ervaringen in samenwerken met instituten zoals SRON in wetenschappelijk gedreven projecten. Daarbij komen recente ervaringen met de ontwikkeling van hard- en software voor wetenschappelijke instrumenten aan bod. Ook zal SRON aanstippen waar interessante kansen liggen voor co-development.

Sprekers zijn Marco Beijersbergen, directeur van cosine en tevens trekker voor de Roadmap Advanced Instrumentation, directeur André Bos van S[&]T, directeur Marcel in het Veld van Veldlaser, directeur Menno Kooistra van STT, industrial liaison officer Paul Hieltjes van SRON en oprichter Henk Stoltenberg van Mecon. Managing director Remco den Besten van SRON verzorgt de introductie en afsluiting.

Het volledige programma en inschrijfformulier vindt u op de Big Science website: http://www.bigscience.nl/nl/node/280

Registreer svp voor 23 juni. Zonder registratie of uitnodiging is helaas geen toegang mogelijk.

Aansluitend op het symposium heffen we samen met de symposiumdeelnemers het glas, ter gelegenheid van de pensionering van Henk van der Linden, SRON Programme Coordinator Technology Transfer & Valorisation.